"Зависимостта" в блог "Богословие" 

 В блог "Лирика" - "Остана ми една забава"

 Философските статии на Дiана Харчук ТУК

12 ноември 2016

Капитан "Кънтър страйк" и сирийците


Понастоящем руската армия вече е разгонила фамилията на Ислямска държава в Сирия и в момента оттам към нас бягат преимуществено вече не уплашени от ислямистите сирийци, ами битите от руснаците ислямисти, затова и етническият им състав е толкова шарен - афганистанци, иранци и пр., това са именно мръсната пяна на арабския свят - терористите ислямисти, които се бяха събрали в Сирия за преврата срещу Асад, за да установят там ИДИЛ.

Българо-турската граница трябва да бъде спешно укрепена, да се преустанови тотално потокът на преминаващите нелегално, не през КПП-тата, пришълци, а тези, които преминават легално, да бъдат проверявани от граничните власти в съдействие със завърналите се в управлението законни власти в Сирия. Дейността на четите на народното опълчение трябва да бъде изцяло легализирана и подкрепена от държавата и точно така, чрез държавен контрол, който самите доброволци искат и търсят, ще бъде най-добре предотвратен риска от мародерства над бежанците от отделни елементи сред самите опълченци.

Но даже да приемем, че пълнещите страната ни араби не са терористи, че не са активисти и партизани на ИДИЛ, то пак е факт, че представляват сериозна опасност за нашето общество, не сами по себе си, ами защото обществото ни не е здраво.

Цялата държавна и медийна машинария скърца и е настръхнала против Опълчението - гражданският контрол по границата за нахлуващите в страната араби. Докато за едни "циркови патриоти", националисти-лумпени, които същевременно с действията си всъщност доразрушават българското общество отвътре, властите жумят. Тези циркаджии, "чистейки" ни уж от етнически, религиозни и други малцинства или малтретирайки ги в самата България, изправят българи против българи. А тези пък същите масонски боклуци в правителство, институции и организации, които насъскват българи срещу българи, са и тия, които най-бясно ратуват да се напълни България със сирийци, ливанци и афганистанци.

Може да звучи невероятно, но е май абсолютен факт - световната секта на масоните, с лоби и в правителства, и в медии в България, докато прокарва закони, които преди време някой остроумно нарече "либерастки" и "толерастки", докато съчинява механизми за социална превенция и терапия на неонацизъм, религиозен фундаментализъм и фанатизъм, същевременно скришом финансира и организира неонацистки групи от хора, "айзанцгрупен", които заради религиозните си убеждения са готови да убиват с камъни и да разбиват глави, както и клерикални водачи, които да сеят разпри и интриги и да поддържат огъня на раздор и непоносимост между традиционните християнски исторически клонове и вероизповедания.

Митрополитът на Пловдив Николай стана такъв с масонски пари и натиск. Симптоматичен е фактът, че още докато беше Знеполски епископ в София, той затвори вратите на митрополитската катедрала "Света Неделя" за папата, а масоните с тялото на събрата им Илия Павлов допусна в храма за опелото му, придружено с масонски ритуал.

Дългогодишни спонсори и партньори на Сливенска митрополия пък са от "Ротари клуб" в Сливен. "Ротари клуб" са масонски филиал, нещо като софт-вариант на масонството, предмостие към ложата. По мои данни, братовчедът-свещеник на митр. Николай във Варна, в един от крайните квартали, е силно ухажван именно от ротарианците тук.

Най-силните послания, а често и инициативи на междурелигиозна омраза, идват именно откъм Пловдивска и Сливенска митрополии, а да пишеш в сериозни медии за това е почти невъзможно. Става, но с цената на една особена сделка - личното ти унижение. Кажи, че в пубертета си чукал козички и братовчедка си на село или малки котенца си хвърлял от 16-ия етаж на вашия жилищен блок в града, завързани в найлонови торбички и после имаш "карт-бланш" за няколко изречения какво днес тези преоблечени като свещеници масони и маскирали се като фашисти педерасти представляват.

Над организирани и "благословени" от свешеници, епископи и митрополити скинари и неонацисти има и прокурорски, и медиен чадър да безобразничат и издевателстват над най-беззащитните - болни хора или маргинални социални групи в самата България - само с тях тези чекиджии са смели.


За народното ни опълчение обаче по българо-турската граница, съставено преимуществено от нормални, семейни и с деца, работещи хора, образовани и социални, които са там да патрулират на доброволни начала в почивните си дни, държавният апарат и цялата медийна машина са нащрек - при всяко отиване ги чака полицията и армията, проверявани са, обискирани, подписват "предупредителни портоколи". Защо? 

Защото тяхната дейност е истински прът в масонското колело, в масонската стратегия за разбиване и разграбване на обществото, в което октоподът им се е вкопчил.

В едно общество на масоните им трябват едновременно и жертви, и насилници. Сирийските и други близкоизточни пришълци са идеални за тази цел. Не, не е нужно да се подменя населението на страната, няколкостотин хиляди сирийци с тоталната си другост - култура, навици, манталитет, религия, са напълно достатъчни за една хубава ксенофобска бомба, дори да не са ислямисти, да не са дори крадци, разбойници и убийци. 

Народът ни е гладен, бос и гол, народът ни е уплашен и озверял, народът ни се е опростачил и е масово полуграмотен. Няма ги богатите българи от 30-те години на миналия век, при които са идвали като гастербайтери "изпаднали германци" за парче хляб. Само заможният, добре образован човек, спокоен и осъзнаващ силата си, може да бъде и толерантен, и да отстоява себе си, той е винаги естественият лидер в едно общество и ценностите му лесно се възприемат и от останалите - такива българи са прибирали арменците бежанци от турския геноцид над тях по къщите си даже, такива и са спасили от самите свои съюзници немци българските евреи по времето на Холокоста. А само грамотният и добре образован свещеник е способен на истинско сътрудничество и диалог с инославните и иноверците, тези български свещеници от времето на Екзархията ги няма, ами имаме "светиня" му Кольо Кукуто в Пловдив и "светиня" му дядо Ванчо Джанката в Сливен.

Институциите ни са бутафорни и до дъно корумпирани. Полицията едва успява да осигури опазването на гражданския мир на футболен стадион или на концерт на открито. Спец-частите ни са обучавани от... "компютърни игри" - зле стрелят, зле се бият, ако си квартален интернет-шампион по "Кънтър страйк", готов си да кандидатстваш за работа при българските барети, може да започнеш направо с чин капитан. 

Такова е образованието и обучението понастоящем в цяла Модерна Европа впрочем - дузина семинарчета за интерактивно обучение с игрички, мултимедия и свободен бюфет и ето - вече си "специалист". Затова и гладът сега за обучавани в Русия лекари и други специалисти е огромен.

Френската полиция и командоси няколко дни гониха през половин Франция двамата стреляли в центъра на Париж ислямски терористи. Накрая ги заловиха, като единият беше май застрелян от "сляп куршум" - изстрелян случайно от френски полицай... Преди няколко години петима френски командоси, участващи в някакво натовско учение в Румъния, по грешка се приземиха с парашути в нивата на селяни от плевенските села - двама братя пияндурници, запили се лете сред нивата си с комшия, за да я пазят от ромски набези, които решили, че това са всъщност цигани, измислили хитроумен начин да им крадат тиквите, ги... пребиха франсетата от бой.

Просто не ми се мисли при едни евентуални бъдещи ксенофобски изстъпления и сблъсъци между скинари и футболни фенове "ултраси" със сирийци, населени трайно у нас, какви ще са действията на българската полиция, начело с Капитан "Кънтър страйк", като какъв скеч ще изглеждат?

Никъде не е имало и няма етнически и религиозно чисто общество, но когато самото общество е здраво, тези групи (различни) не представляват проблем. Ако обществото е прогнило и много болно обаче, като нашето, то ще се разпадне и само - без външна заплаха и без добавяне на "опасни групи", а налице ли е такава - дните му са преброени. Сирийците на турската граница трябва да бъдат спирани, а влезлите вече депортирани. Трябва първо да си решим ние вътрешните проблеми, преди да се правим на по-западни европейци и от англичаните.

Няма коментари:

Публикуване на коментар